Донацијом новогодишњих пакетића запослени UniCredit bankе Бањалука малишанима измамили осмијех на лице

Г.С.
Донацијом новогодишњих пакетића запослени UniCredit bankе Бањалука малишанима измамили осмијех на лице

Дјеца запослених UniCredit bankе Бањалука – UniCredit Вилењаци, у оквиру иницијативе Kids&Kids, спаковали су и, с љубављу, донирали укупно 150 новогодишњих пакетића дјеци која леже на Клиници за дјечије болести Универзитетско клиничког центра Републике Српске и најмлађим корисницима Јавне кухиње Удружења грађана „Мозаик пријатељства" у Бањалуци.

У жељи да дјеци која празнике не дочекују у окружењу најмилијих или у топлини свог дома, а посебно онима који немају прилику добити новогодишњи пакетић, UniCredit Вилењаци припремили су пакетиће с посебном пажњом и љубављу, а уједно научили зашто је важно некоме измамити осмијех на лице, и да је срећа кад оно што имамо можемо подијелити са другима. Инцијатива донација Kids&Kids (Дјеца за дјецу) покренута је на нивоу UniCredit Групације, а спроведена у 13 земаља у оквиру 45 догађаја организованих уз занимљив садржај за дјецу која су донијела пакетић за другу дјецу. Захваљујући овој инцијативи више од 8500 дјеце за празнике је добило пакетић пун љубави.

Љиљана Гејак, директорица Мреже Малопродаје у UniCredit банци Бања Лука, поводом донације пакетића Клиници за дјечије болести Универзитетско клиничког центра Републике Српске и Јавној кухињи Удружења грађана „Мозаик пријатељства", истиче:

„UniCredit bankа Бањалука настоји бити подршка како својим клијентима, тако и институцијама које брину о осјетљивим категоријама друштва. Нека ова донација буде показатељ да заједно можемо учинити много те да са мало љубави и пажње, показујући емпатију према заједници, наше вриједности не би требале бити само ријечи, већ дјела. Вјерујемо да смо дјеци са Клинике за дјечије болести Универзитетско клиничког центра Републике Српске и најмлађим корисницима Јавне кухиње Удружења грађана "Мозаик пријатељства", измамили осмијех на лице и бар мало им уљепшали празнике".

„Дјеци која празничне дане проводе на Клиници много значи и мали знак пажње који доприноси позитивнијем расположењу и уљепшава им дане које проводе у болници. Вјерујем да ће их ови пакетићи много обрадовати. Испред Клинике за дјечије болести Универзитетско клиничког центра Републике Српске, желим да се захвалим запосленима UniCredit bankе Бањалука што су и ове године дјеци која овдје бораве уљепшали надолазеће празнике.", изјавила је Јасминка Радосавац, Главна сестра Клинике за дјечије болести Универзитетско клиничког центра Републике Српске.

„Празници су вријеме када свако дијете сања о новој играчки и пише писмо Дједа Мразу које је обично испуњено свим њиховим потајним жељама. Захваљујући компанијама, попут UniCredit bankе Бањалука, које брину о заједници и грађанима који нису у могућности испунити оне најискреније дјечије жеље, њихови снови могу постати реалност. Овом донацијом запослени UniCredit bankе Бањалука допринијели су испуњењу дјечијих снова и учинили реалнијом причу о Дједа Мразу, с тога им се од срца захваљујемо.", додају из Удружења грађана "Мозаик пријатељства".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана