Донација из Mozzartа за креативце из Рогатице

Mozzart
Донација из Mozzartа за креативце из Рогатице

Компанија Mozzart увијек је ту да подржи оне који се баве едукацијама, креативношћу, спортом… А управо су то области којима су посвећени у Едукативно-креативном центру „Јагодице" у Рогатици. Како би наставили да развијају таленте код младих, из Mozzartа је на њихову адресу стигла вриједна донација у виду материјала за радионице.

"Упућени смо да је компанија Mozzart до сада многима помогла кроз бројне донације и спонзорства. Зато нас је вијест о подршци нашем удружењу посебно обрадовала. Много нам значи ова донација и помоћ коју су нам пружили. Наши чланови су одушевљени, а дјечица једва чекају да раде разне креативне ствари са материјалима које су нам послали", поручује Јелена Јагодић, предсједница Удружења Едукативно-креативни центар „Јагодице", Рогатица.

Удружење ове године прославља први рођендан, па им је поклон из Mozzartа стигао у прави час. Центар се бави различитим активностима за дјецу, а свакодневно одржавају едукативне, креативне и спортске радионице за малишане узраста од три до шест година.

Тим овог Центра посвећено ради са најмлађима како би развили њихове склоности ка учењу, креативном стваралаштву и разним врстама спорта…

Радионице ће им сада бити још занимљивије јер је из Mozzartа стигао и нови телевизор, али и прегршт креативног материјала. У наредном периоду, у складу са годишњим добима, најављују нове, занимљиве активности за малишане које позивају да постану чланови „Јагодице" из Рогатице.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана