Дом здравља Бањалука: Казнити радника који је покушао прокријумчарити парфеме у санитетском возилу

Срна
Дом здравља Бањалука: Казнити радника који је покушао прокријумчарити парфеме у санитетском возилу

БАЊАЛУКА- Из Дома здравља Бањалука најоштрије осуђују поступак радника који је у амбулантно-санитетском возилу ове здравствене установе покушао прокријумчарити парфеме и дају пуну подршку надлежним институцијама у поступцима који ће бити покренути против овог лица.

У Дому здравља Бањалука Срни је речено да имају јасно установљене процедуре поступања и рада свих запослених и да за свако одступање од њих одговорност сносе искључиво појединци који учине преступ.

"Дом здравља у Бањалуци ће у складу са законом одмах удаљити с посла овог радника и спровести све законом прописане поступке", наводе из ове здравствене установе.

Из Дома здравља додају да су сазнања добили путем медија и увидом у саопштење на званичној интернет страници Управе за индиректно опорезивање БиХ у коме се наводи да је у амбулантно-санинтетском возилу бањалучког Дома здравља откривена кријумчарена роба од запосленог лица чији су инцијали С.Г. из Бањалуке.

Царински службеници на граничном прелазу Рача привремено су одузели 127 парфема познатих свјетских марки чија се вриједност процјењује на 30.000 КМ који су откривени у амбулантним колима, саопштено је данас из Управе за индиректно опорезивање БиХ.

Кријумчарена роба откривена је детаљним прегледом амбулантног возила у власништву Дома здравља Бањалука које се враћало из Београда гдје је оставило пацијента, наведено је у саопштењу УИО.

Против лица С.Г. из Бањалуке биће покренут законом предвиђени поступак.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођено 17 беба
Рођено 17 беба
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана