Докторица КЦУС-а пријављена да се фризирала за вријеме радног времена

ГС
Foto: Илустрација

Фатима Гавранкапетановић-Смаилбеговић, докторица на Одјелу гинекологије и акушерства на Клиничком центру Универзитета у Сарајеву (КЦУС), добила је дисциплинску пријаву у којој стоји да је у току радног времена виђена у фризерском салону.

Гавранкапетановић-Смаилбеговићева тврди да је пријава за повреду радне обавезе неоснована, те да је она само један од покушаја да је "отјерају и са Клиничког центра и Медицинског факултета".

Како преносе федерални медији, она је пријављена да је 14. септембра у 14:25 часова виђена у фризерском салону, а да претпостављеног у КЦУС-у није обавијестила о изласку с посла.

У пријави стоји да је секретар Одјела за гинекологију и акушерство докторицу око 15:00 часова позвао на мобилни телефон, те да му је она потврдила да није на послу, иако радно вријеме траје до 16:00 часова.

Такође, наведено је да се докторица лажно уписала у евиденцију долазака и одлазака љекара, гдје је навела да је дошла у 7:00, а изашла у 16:00 часова.

Гавранкапетановић-Смаилбеговићева је за Н1 казала да ју је у фризерском салону фотографисала колегиница и да је тиме починила кривично дјело, те да ће против ње предузети одређене кораке.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођено 15 беба
Рођено 15 беба
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана