Додик: “Женски резон” у основи дјеловања СНСД-а - мир, стабилност, безбједност

Срна
Додик: “Женски резон” у основи дјеловања СНСД-а - мир, стабилност, безбједност

КОЗАРСКА ДУБИЦА - Предсједник СНСД-а Милорад Додик рекао је вечерас у Козарској Дубици поводом обиљежавања Осмог марта да је “женски резон” у основи политичког дјеловања и програма те странке, а то је мир, стабилност, безбједност и окупљање, без нестабилних, ратних услова.

“То је оно што ми радимо. Ми желимо стабилну и мирну Републику Српску, да ниједан човјек не узме пушку и да се ништа не дешава на том плану. То је оно што желимо сви заједно. Зато смо овдје вечерас”, рекао је Додик новинарима.

Он је истакао да је организација СНСД-а у Козарској Дубици једна од активних.

“Драго ми је што у цијелој Републици видим окупљање, што људи из општинских и градских одбора ове странке налазе ресурсе како би окупљања и забаве биле на најбољем нивоу. У Дубици желимо да очувамо нашу стабилну позицију и свакако ово окупљање жена, не само вечерас, је доказ величине наше структуре и организације”, рекао је Додик.

Предсједник СНСД-а је свим женама честитао 8. март и пожелио да им много дана у години прође у весељу и слављу.

Прослави Дана жена у Козарској Дубици, коју је организовао локални СНСД, вечерас је присуствовала и потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић, као и бројни чланови и симпатизери ове странке.  

СНСД права снага друштва у којем жене заузимају кључне позиције

Предсједник СНСД-а Милорад Додик рекао је вечерас да манифестације које поводом обиљежавања Дана жена организује СНСД показују да је СНСД права снага овог друштва у којем жене заузимају кључне позиције.

Додик је вечерас присуствовао прослави Међународног дана жена коју је организовао Градски одбор СНСД-а у Бањалуци, а потом и у Козарској Дубици.

“Обиљежавање 8. марта вечерас смо наставили у Козарској Дубици у организацији СНСД-а. Ове манифестације показују да је СНСД права снага овог друштва, а жене заузимају кључне позиције у њему”, напсиоа је додик на “Твитеру”.  

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана