Додик: За шесто дијете породици Бадњар честитке, а ускоро и кров над главом

Срна
Додик: За шесто дијете породици Бадњар честитке, а ускоро и кров над главом

БАЊАЛУКА - Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик честитао је породици Бадњар из Фоче рођење шестог дјетета и пожелио да што прије уселе у кућу која ће им бити изграђена.

-Породици Бадњар од срца упућујем топле и искрене честитке поводом рођења њиховог шестог дјетета. Дјеца су највеће богатство и понос, а ви сте имали ту срећу да се по шести пут остварите у најљепшој родитељској улози - навео је Додик на "Твитеру".

Он је пожелио овој породици добро здравље и благостање, те да што прије уселе у кућу која ће им бити изграђена да би њихови насљедници имали још срећније и љепше дјетињство и добре услове за живот.

Вишечлана породица Бадњар из Тјентишта у општини Фоча ускоро би требало да добије кров над главом, захваљујући српском члану Предсједништва БиХ и општини Фоча.

Породици Бадњар ова помоћ значи много јер, како су истакли, тренутно живе у јако тешким условима.

-Живимо у општинској згради која нема ни оно основно за живот. Кров прокишњава, зидови само што се нису урушили, купатила немамо. Услови у којима живимо су јако лоши. Заиста не знам како бисмо с дјецом овдје преживјели зиму - рекао је раније Срни отац Његош Бадњар.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана