Додик: СНСД има очекивања да буде предводник у свим важним политикама

Срна
Додик: СНСД има очекивања да буде предводник у свим важним политикама

МОДРИЧА - Лидер СНСД-а Милорад Додик рекао је да ова странка у себи има одговорност, али и очекивања да буде предводник у свим политикама важним за народ и Републику Српску.

"Ми смо поносни на наше политике у прошлости, показали смо да смо остали вијерни, од 2006. године нижемо побједе на локалном и општем ниво, припремамо се за нове изборе који ће показати да СНСД има да каже још што шта доброг", рекао је Додик новинарима у Модричи гдје је присуствовао изборној конференцији општинског одбора странке.

Он је истакао снагу СНСД, будући да у 44 општине има начелника и скупштинску већину.

"Када се томе дода репрезентативност на нивоу Републике и БиХ то говори да СНСД у себи има одговорност али и очекивања да буде предводник у свим политикама важним за народ и Републику", рекао је Додик.

Додик је указао на намјеру СНСД-а да се настави бавити политиком на препознатљив начин, а то је да је заједно с грађанима у рјешавању свих нагомиланих проблема.

Он је навео да су одлучили да ову годину искористе да окупе младе снаге, оне које су до краја посвеће политици СНСД-а.

Потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић рекла је да је ово једна од страначких активности након што су неколико мјесеци радили на консолидацији партије локалне структуре.

"Сигурна сам да ћемо у наредном периоду показати оно што и јесте највећи квалитет СНСД након што су у претходном периоду испробане неке друге опције . Мислим да и грађани сигурно разумију потребу да наша републичка власт сарађује тијесно са локалним властима, да морамо бити упућено једни на друге", истакла је Цвијановићева.

Она вјерује да ће људи у Модричи препознати да квалитетан програм, квалитетна идеја искључиво долазе од СНСД-а, а радује је и чињеница што су се вратили људи који су се били поколебали у стварни квалитете странке, оцијенивши да све друго изгледа као политичка игра.

Јован Мишић, који је вечерас изабран за предсједника Општинског одбора СНСД-а Модрича, рекао је да му је план да шири странку и покаже да је СНСД једина права политичка опција.

Мишић је рекао да нема напретка откако СНСД није у власти у Модричи, те се нада да ће вријеме показати да је СНСД најјача и најквалитетнија политичка опција која се бави просперитетом и напретком Републике Српске, па и Модриче.

Страначком скупу присусвовао је и функционер странке Зоран Тегелтија, као и народни посланици СНСД-а из Модриче.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана