Додик: "Игришта" ће бити интегрисана у Олимпијски центар "Jахорина"

Срна
Foto: Срна

ВЛАСЕНИЦА - Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик изјавио је данас да ће Ски центар "Игришта" код Власенице бити интегрисан са Олимпијским центром "Јахорина".

"То ће гарантовати један другачији модел управљања, који ће бити интегрисан са понудама које има жЈахоринаж, а с друге стране Андрићград, који ће бити интегрисан у Олимпијски центар", рекао је Додик новинарима у Власеници прије састанка са начелником општине Мирославом Краљевићем.

Он вјерује да раде добар посао, нагласивши да је то много новца. "Мислим да је то, заједно са овим пројектима везаним за индсутријске зоне, за неке врсте подстицаја које можемо да обезбиједимо добра вијест за људе овдје", навео је Додик.

Додик је додао да се завршава реконструкција магистралног пута од Зворника до Власенице, а ове сезоне ће то кренути даље према Хан Пијеску, Сокоцу, Источном сарајеву, што сматра да је неопходно и кренуће се у тај посао чим се заврше процедуралне ствари.

Он је истакао да је Краљевић агилан начелник који је до сада ријешио многа отворена питања општине, прије свега стабилизације буџета који је у неком ранијем периоду био нестабилан па до рјешавања многих проблема који су били изражени, а односе се на изградњу Трга.

"Власеница заслужује подршку", закључио је Додик.

Састанку је присуствовао и министар саобраћаја и веза Републике Српске Недељко Ћорић. 
 
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана