Додик: Градска организација у Приједору једна од најбољих

Срна
Foto: Srna

ПРИЈЕДОР - Предсједник СНСД-а Милорад Додик рекао је вечерас у Приједору да је Градска организација СНСД-а у овом граду једна од најбољих, од које су училе и неке друге општинске организације.

Додик је навео да је у овом граду на редовној изборној конференцији Градске организације која се на овај начин спрема за изборе.

"Веома сам поносан на ову градску организацију која је била и јесте једна од најбољих организација. У партији су наше општинске организације училе из метода рада ове градске опрганиазције и драго ми је што идемо са успјехом који је обезбиједио да овдје у два наврата имамо избор за градоначелника и да оба пута СНСД добије свог градоначелника", рекао је Додик новинарима прије почетка изборне конференције.

Он је додао да СНСД на општим изборима готово редовно побјеђује, те да су и овдје навикли на побједе.

Додик је навео да је ово вечерас врхунац једног партијског показивања које треба да свима да додатно самопоуздање, нову димензију и кретање СНСД-а до нових побједа.

Досадашњи предсједник Градске организације Саша Бурсаћ, који је на челу странке у Приејдор био пет године, рекао је да се вечерашњим избором ограна странке завршавају унутарстраначки избори у овој организацији.

"Нарадили смо се доста, освојили смо мјесто градоначелника два пута заредом и побиједили смо на свим могућим нивоима гдје смо се појавили тако да вјерујемо у СНСД и политику коју води странка и наш предсједник Милорад Додик", рекао је Бурсаћ.

Он је додао да настављају да раде боље за овај град и да се труде да ту живот буде још бољи, а то су, каже, и показали за кратко вријеме од када су преузели власт у Приједор.

Кандидат за новог предсједника Градске организације СНСД у Приједору Драгослав Кабић истакао је да ће се на челу странке десити само промјене персоналне природе, јер ту годинама дјелују као тим, те настављају истим темпом.

На изборној конференцији бирају се и потпредсједници, замјеник предсједника и предсједништво Градског одбора.

"Имаћемо осам потпредсједника, ширимо странку. Ми смо сад најјача парламентарна странка у граду и одлучили смо да повећамо све те органе странке у граду", рекао је Кабић.

На изборној конференцији обратили су се представници Уједињене Српске, СПС-а, Социјалистичке партије, Поткозарског народног покрета, НПС-а и Покрета демократске акције. Градској изборној конференцији у Приједору присуствује и потрепдсједник СНСД-а Жељка Цвијановић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана