Додик: “Глас Српске” истински свјетионик истине

ГС
Додик: “Глас Српске” истински свјетионик истине

БАЊАЛУКА- Предсједник Републике Српске Милорад Додик истакао је да је “Глас Српске” свих ових деценија лист са најдужом традицијом у Српској и БиХ и истински свјетионик истине и новинарских постулата, а захваљујући професионалном и објективном извјештавању, те разноврсном садржају, остао је незаобилазно штиво на нашим просторима.

-Изузетно ми је драго што сте успјели да задржите континуитет у професионалном новинарском раду и пословању и тако наставите дугогодишњу традицију 'Гласа Српске', као озбиљних новина које се чврсто држе принципа објективног и професионалног новинарства. Желим вам много успјеха у даљем раду - нагласио је предсједник Додик у честитки поводом 81 године постојања и рада најстаријег дневног листа у Републици Српској и БиХ

Предсједник Српске упутио је честитку директору “Гласа Српске” Борису Дмитрашиновићу, главном и одговорном уреднику Борјани Радмановић Петровић и свим запосленима.

Темељи новинарства у РС и БиХ ударени су управо штампањем првог броја „Гласа” 31. јула 1943. године у Жупици код Прекаје, недалеко од херојског Дрвара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана