Додик дао подршку бањском комплексу " Слатина"

Срна
Додик дао подршку бањском комплексу " Слатина"

ЛАКТАШИ - Предсједник Републике Српске Милорад Додик данас је на презентацији Бањског комплекса "Слатина" дао подршку овом значајном пројекту наводећи да је његова вриједност око 300 милиона КМ.

Додик је рекао да је бања Слатина код Лакташа значајан потенцијал за Републику Српску и да ће у годинама које долазе ово бити велико градилиште јер ће овај пројекат бити у корист нових генерација.

"Ми смо реализовали бројне пројекте који коштају и више, па ћемо реализовати и овај. Мислим да ћемо данас направити договор о томе када крећемо са првим објектом", истакао је Додик.

Он је додао да Српска ради на унапређењу бањског сектора зато што има перспективу.

Премијер Српске Радован Вишковић, који је присуствовао презентацији, рекао је да је унпаређење комплекса значајно за све, али и за будуће генерације.

"Српска је опредијељена да економски јача, да се развија", рекао је Вишковић и додао да је бањски туризам велики туристички потенција Српске.

Планирано је да се бањски комплекс "Слатина" простире на око 100.000 метара квадратних објеката и око 84.000 метара квадратних парковских површина.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођено 17 беба
Рођено 17 беба
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана