Додијељене прве награде наградне игре “Нектар у руке, за срећне тренутке”

ГС
Додијељене прве награде наградне игре“Нектар у руке, за срећне тренутке”
Foto: "Бањалучка пивара" | Додијељене прве награде наградне игре“Нектар у руке, за срећне тренутке”

БАЊАЛУКА – „Бањалучка пивара“ покренула је велику наградну игру под називом “Нектар у руке, за срећне тренутке” у трајању од три мјесеца, односно од 1. јуна до 31.августа 2022. године. Љубитеље „Нектар пива“ очекују двије главне, 12 седмичних и 270 дневних награда, а сваког мјесеца једном добитнику који пошаље највише кодова – додјељују и iPhone 13.

Главне награде су стан у Бањалуци од 56 метара  квадратних и аутомобил „ауди А3 3.0“, а за вријеме  трајања наградне игре,  свакодневно ће бити уручиване и дневне награде. Свакодневно ће „Нектар“е обрадовати три најсрећнија учесника, а међу дневним наградама су стони фудбал, ваучер за гориво у износу 50 КМ, карте за ОК фест, док су седмичне награде телевизори LG од 50 инча.

За учешће у извлачењу главних награда “Нектар у руке, за срећне тренутке” потребно је сакупити десет црвених промо Нектар чепова са боца или црвених промо Нектар отварача лименки или црвених пластичних чепова означених за наградну игру. Након тога, чепове и/или отвараче је потребно послати заједно са личним подацима (име, презиме, адреса и број телефона) на адресу: Бањалучка пивара д.о.о., Слатинска 8, 78000 Бањалука са назнаком “За наградну игру - Нектар у руке, за срећне тренутке”. Када су у питању дневне и седмичне награде, за учествовање је потребно пронаћи јединствен алфанумерички код испод промо чепова или отварача, означених за наградну игру, и послати путем СМС-а на број 091 212 402 или на Нектар Вибер chat: https://chats.viber.com/blpivara.

Први добитници не крију задовољство, што су били срећне руке, а међу њима је млади студент Медицинског факултета који је освојио дневну награду сто за стони фудбал.

-Срећан сам што сам  освојио ову награду, а засигурно ћу и даље наставити да учествујем до краја наградне игре у извлачењу главних награда. Пијем Нектар пиво и морам признати да сам имао помоћ од укућана који су попили веће количине док сам ја задужен за сакупљање и слање чепова и кодова - изјавио је Денис Хотиловац из Бањалуке.

 Извлачење добитника главних награда одржаће се 7. септембра, док ће се извлачења за дневне награде одвијати свакодневно и аутоматски, методом случајног компјутерског одабира. За седмичне награде, извлачење се одвија такође аутоматски, сваке недјеље. Списак добитника дневних и седмичних награда објављује се на сајту: www.nektarpivo.com. Све додатне информације о наградној игри "Нектар у руке, за срећне тренутке" се такође могу пронаћи на сајту www.nektarpivo.com.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана