Додијељене дипломе докторантима, мастер и студентима Независног универзитета

GS
Додијељене дипломе докторантима, мастер и студентима Независног универзитета

БАЊАЛУКА - Свечана додјела диплома докторантима, мастер и студентима основних студија свих факултета Независног универзитета Бањалука одржана је данас.

"Знање је све важан ресурс и због тога је квалитетно образовање приоритет модерног човјека", истакао је Ректор Независног универзитета Остоја Барашин честитајући свима стицање звања.

Већ 18 година Независни универзитет Бањалука унапређује квалитет високог образовања, у складу са новим трендовима у окружењу.

"Све године иза нас  су биле године успјешног рада и многих савладаних препрека. А Независни универзитет Бањалука је свакако мјесто на којем почиње будућност", навео је Барашин.

Истакао је да је њихова улога да обезбиједе константан раст и развој те су на тај начин постали једна од водећих високошколских установа у Републици Српској и БиХ.

"Наш људски и материјални потенцијал гаранција су нашег будућег дугорочног развоја. Од посебног значаја је чињеница да је велика већина дипломаца са дипломом Независног универзитета добила посао у струци за коју су се школовали на различитим позицијама широм Републике Српске, БиХ, али и у државама региона", истакли су из универзитета.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана