Дочек уз Ану Кокић и „Ноћ српског фолклора“

СРНА
Дочек уз Ану Кокић и „Ноћ српског фолклора“

БРЧКО- У Брчком ће сутра на отвореном бити организован дочек православне Нове године, уз концерт пјевачице Ане Кокић. Концерт ће почети у 22.00 часа, а бина ће бити постављена на паркингу хотела "Јелена", у центру града.

Организатор дочека је Српско просвјетно и културно друштво /СПКД/ "Просвјета" из Брчког, уз покровитељство предсједника Скупштине дистрикта Синише Милића.

Предсједник "Просвјете" Предраг Стевановић рекао је да ће претходно бити одржан концерт народних српских игара и пјесама "Ноћ српског фолклора" у Дому културе од 20.00 часова на којем ће се представити фолклорни ансамбли српских културно-умјетничких друштава са подручја дистрикта. Улаз на концерт српског фолклора није слободан и плаћа се по цијени од три КМ.

Стевановић је истакао да су оба концерта дио манифестације "120 година Просвјете". "За све грађане који дођу обезбиједили смо бесплатне топле напитке и пецива, а у поноћ нас очекује и спектакуларан ватромет", рекао је Стевановић новинарима. Дочек православне Нове године помогли су и бројни брчански привредници.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана