Добра вијест за возаче у Српској: Допуна ТАГ уређаја могућа и онлајн

Анита Јанковић Речевић
Добра вијест за возаче у Српској: Допуна ТАГ уређаја могућа и онлајн

БАЊАЛУКА- Возачи у Републици Српској од сада путем мобилне апликације "Аутопутеви РС-ЕНП" могу брзо и једноставно допунити своје ТАГ уређаје захваљујући којима пролазе без задржавања на наплатним кућицама.

Ова апликација коју је лансирало предузеће "Аутопутеви РС" грађанима је омогућила комфорну електронску допуну ТАГ уредјаја платним картицама, без одласка на продајно мјесто.

В.д. директора "Аутопутеви РС" Недељко Ћорић рекао је да се апликација данас пушта у рад. 

- Дуго смо ослушкували потребе корисника, те на основу њихових жеља креирали апликацију која омогућава брже, лакше, једноставније али и безбједније плаћање ТАГ уредјаја. Допуна је могућа у било које вријеме и гдје год да се возач налазио - рекао је Ћорић и додао да ће грађани у сваком моменту на апликацији моћи пратити свој рачун, односно потрошњу као и путању којом су се кретали. 

Ћорић је најавио да би до краја мјесеца требао заживјети и јединиствени ТАГ уређај за аутопутеве Српске и Србије, а слична сарадња ускоро се очекује и са Хрватском како би се возачи без задржавања саобраћали аутопутевима у региону.

У рад је пуштен и екстерни портал зс кориснике enp.autoputevirs.com/ajp/default који посједује исти сет функционалности као и мобилна апликација.

Корисницима ће на распологању бити и нови кол центар доступан 24 часа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана