Ђурђевић и Митровић обећали помоћ за пакетиће дјеци на Космету

Срна
Foto: Срна

БАЊАЛУКА- Представници Скупштине града Бијељина обећали су помоћ бањалучком Одбору за помоћ Косову и Метохију у обезбјеђивању пакетића српској дјеци на Космету, рекао је данас предсједник Одбора Милорад Арлов након састанка са предсједником и потпредсједником Скупштине града Александром Ђурђевићем и Миленком Митровићем.

Арлов је са Ђурђевићем и Митровићем разговарао и о безбједносној, политичкој, као и хуманој ситуацији српског народа и борби за опстанак на Косову и Метохији, саопштено је из овог одбора.

У саопштењу је наведено да ће Арлов сутра на административном прелазу Кончуљ код Бујановца подијелити стипендије, пакетиће за сеоске школе у Новом Брду и Косовком Поморављу на Космету.

- Ових дана по многим мјестима на Космету дјели се више од 1.000 пакетића нашег одбора. Мени је улазак на Косово и Метохију забрањен већ осам пута, тако да се не надам да ћу сутра моћи да уђем на Космет - рекао је Арлов.

Он је истакао да је битно да хуманост Републике Српске не престаје, те да се пружа велика подршка српском народу на сјеверу и југу Космета "да издржи и да буде мир који они само желе, мир и достојанство живота и опстанка на Косову и Метохији".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана