Ђокић: Социјалисти допринијели видљивом развоју Станара, грађани то препознали

Srna
Foto: Arhiva

СТАНАРИ - Социјалистичка партија дала је видљив допринос расту и развоју општине Станари, што су њени грађани препознали дајући јој подршку која све више расте, изјавио је Срни предсједник ове странке Петар Ђокић.

Он је похвалио рад Општинског одбора Социјалистичке партије у Станарима чије су иницијативе подржаване са републичког нивоа, а на корист свих грађана ове локалне заједнице.

"Наш однос према грађанима Станара је такав да показујемо максималну солидарност у свакој ситуацији у којој су били. И убудуће ћемо имати такав однос и доприносити томе да Станари наставе да се развијају као општина", рекао је Ђокић који вечерас у Станарима присуствује обиљежавању девет година рада локалног одбора ове партије.

Према његовим ријечима, Општински одбор Социјалистичке партије у Станарима, иако млад и са младим руководством, по успјешности се подигао високо на љествици са тенденцијом да буде један од најбољих одбора ове партије у Републици Српској.

Предсједник Општинског одбора Социјалистичке партије у Станарима Денис Стевановић истакао је да су социјалисти, захваљујући координацији својих кадрова на локалном и републичком нивоу, омогућили да се на подручју Станара реализују инвестициони пројекти вриједни више од милион КМ.

"Инвестиције су се огледале у реализацији инфраструктурних пројеката, утопљавању школа, набавци механизације за локално комунално предузеће, пројектима реализованим посредством Министарства породице, омладине и спорта Републике Српске и другим", рекао је Стевановић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана