Ђокић: Потребно квалитетно снабдијевање струјом свих у Станарима

Срна
Foto: Срна

БАЊАЛУКА- Министар енергетике и рударства Републике Српске Петар Ђокић разговарао је данас у Бањалуци са начелником Станара Радојицом Ћелићем и предсједником Скупштине те општине Денисом Стевановићем о обезбјеђењу квалитетног снабдијевања електричном енергијом појединих мјесних заједница које припадају дистрибутивном подручју предузећа "Електрокрајина".

На састанку је посебно указано на проблеме на подручју мјесних заједница Брестово, Митровићи, Драгаловци и Осредак, саопштено је из ресорног министарства.

Констатовано је да је рјешавање овог питања од приоритетног значаја за становнике ових мјесних заједница, те изражена потреба реконструкције и модернизације нисконапонске и високонапонске мреже на овом подручју.

Договорено је да представници општине са представницима "Електрокрајине" наставе консултације о овом питању ради проналажења задовољавајућег рјешења, наводи се у саопштењу.

Састанку су присуствовали и представник предузећа "Електрокрајина" Бањалука Саша Поповић и посланик у Народној скупштини Републике Српске Срђан Тодоровић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана