Ђокић: Љубав народа и снага институција очували Српску

Г.С.
Ђокић: Љубав народа и снага институција очували Српску

БАЊАЛУКА - Предсједник Социјалистичке партије и министар енергетике и рударства Петар Ђокић истакао је поводом Дана Републике Српске да жеља оних који желе да јој ускрате важне датуме и да је повриједе никада неће бити јачи од оних који је воле, а то је српски народ, не само у Српској, него широм свијета.

„Вјерујем да огромна љубав постоји у нашем народу према Дану Републике и да ће нас та љубав заштити. Наше је право да имамо свој празник и да Дан Републике обиљежавамо достојанствено и поносно, јер то заслужују сви они који су се жртвовали и уградили у темеље њеног настанка“, рекао је Ђокић.

„Република Српска и њен народ су свих ових година били, а биће у даље, трајно опредијељени ка развоју, унапређењу и јачању, али и суживоту свих њених народа, ка трајном миру и стабилности. Без Републике Српске нема ни стабилне Босне и Херцеговине, а ни региона“, истакао је лидер социјалиста Републике Српске.

Он је пожелио свим грађанима Републике Српске сретан Дан Републике уз жеље да се рођендан Српске прославља заувијек, као што широм свијета Републике славе дане када су настајале, а највише јер је то жеља и право српског народа у БиХ.

„Дан Републике – 9. јануар, је дан поноса овог народа и то му нико никада неће моћи ускратити. Срећан Дан слободе – Дан Републике свим грађанима Републике Српске“, поручио је Ђокић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана