Ђокић : Божић  празник радовања, рађања, живота и стварања

Срна
Ђокић : Божић  празник радовања, рађања, живота и стварања

БАЊАЛУКА- Предсједник Социјалистичке партије (СП) Петар Ђокић истакао је у божићној честитки да је Божић празник радовања, рађања, живота и стварања.

-Нека нам овај велики хришћански празник свима буде подстрек за стварање добрих дјела, како бисмо изградили бољу будућност и живот у миру, слободи, грађанској солидарности, вјери и друштвеном благостању. Желим да Божић прославимо у миру и здрављу, у складу са својим народним и вјерским обичајима и традицијом -  навео је Ђокић.

У честитки коју је упутио Светом архијерејском синоду Српске православне цркве, митрополитима, епископима, свештенству, монаштву и свим православним вјерницима који празнују Божић по јулијанском календару, Ђокић је пожелио да буде што мање болести, суза и туге, а што више радости и весеља међу људима.

-Радост рођења Христовог нека нас све уједини, а топли мирис наших домова подсјети на истински значај породичне среће као најважнијег ослонца сваког од нас. Слава на висини Богу, на земљи мир, међу људима добра воља. Христос се роди! Ваистину се роди! - истакао је Ђокић, који је и министар енергетике и рударства Републике Српске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана