Ђајић: Жене - носиоци странке и друштва

Срна
Ђајић: Жене - носиоци странке и друштва

БАЊАЛУКА - Предсједник Градског одбора СНСД-а Бањалука Владо Ђајић рекао је да ова странка жели да скрене пажњу на значај жена у друштву и породици, али и да је неопходно побољшање њиховог положаја уопште.

“Жене су носиоци СНСД-а и друштва”, рекао је Ђајић и истакао да је предсједника Републике Српске и потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић која свој посао изванредно обавља.

Он је нагласио да су у овом одбору већ неколико дана организовали разне манифестације поводом 8. марта - Међународног дана жена.

“Синоћ смо имали позоришну представу, вечерас имамо забавно вече, а за сутра је предвиђено предавање познатог новинара Миломира Марића о теми жМедијски рат јачи од политичкогж”, рекао је Ђајић новинарима.

Он је нагласио да младима жели да скрене пажњу да треба да цијене жене.

“Женама треба да захваљујемо сваког дана, прво што су нас родиле, али и за оно што раде у породици и што живот чине љепшим и бољим”, каже Ђајић.

Ђајић, који је и генерални директор Универзитетског клиничког центра /УКЦ/ Републике Српске, наглашава да у овој највећој здравственој установи у Српској од 3.300 запослених радника има 2.500 жена.

“Поносан сам на жене УКЦ-а, захваљујем им за сва ноћна дежурства, као и сву пажњу и љубав коју посвећују послу и нашим пацијентима. Настојаћу да увијек имају добар третман”, рекао је Ђајић.

Он је навео да су на вечерашњој прослави и градоначелници Приједора и Добоја /Слободан Јавор и Борис Јеринић/, начелници општина Челинац и Прњавор /Владо Глигорић и Дарко Томаш/, припаднице љепшег пола из околних градова и цијеле Српске, те много младих људи, али и оних који нису чланови СНСД-а.

“СНСД није секта као неке друге партије, ми смо народна партија и у овом тренутку један народни покрет за очување и стабилност Републике Српске”, каже Ђајић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана