Ђајић: Захвалност руководству Српске за унапређење рада УКЦ-а

ГС
Foto: Д. Поздеровић

БАЊАЛУКА- Генерални директор Универзитетског клиничког центра /УКЦ/ Републике Српске Владо Ђајић захвалио је руководству Републике Српске и предсједнику Милораду Додику за сав пружени допринос како би унаприједили рад клиника у саставу УКЦ-а и да ова здравствена установа буде најбоља не само у региону већ и шире.

Током обраћања на свечаности у УКЦ-у Републике Српске поводом додјеле инкубатора и опреме, набављених од средстава прикупљених на донаторској вечери "С љубављу храбрим срцима", Ђајић је истакао да је ова здравствена установа данас једна од најбољих не само у региону, већ је раме уз раме и са онима из развијенијих и богатијих држава Европе и свијета.

Ђајић је захвалио руководству Српске за унапређење рада свих клиника и организационих јединица, за подршку пружену у борби против ковида 19, за најбољи Ургенти центар, операционе сале, најсавременији дијагностички центар, кардиохирургију, изградњу нове болнице за онкологију и хематологију.

"Овом подршком показали сте да сте уз народ и да вам је најбитније здравље становника Републике Срске", истакао је Ђајић.

Он је честитао на акцији "С љубављу храбрим срцима", која се одржава под покровитељство предсједника Републике, као и бившем предсједнику Жељки Цвијановић чиме је подржан континуитет јер су том акцијом усрећили многу дјецу и одрасле.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана