Ђајић: Без СНСД-а нема развоја Бијељине

Srna
Foto: srna

БИЈЕЉИНА - Предсједник Градског одбора /ГО/ СНСД-а Бањалука Владо Ђајић рекао је данас у Бијељини да бијељински ГО ове партије чине стручни и паметни људи, те да без СНСД-а нема развоја Бијељине, Семберије, нити опстанка Републике Српске.

"На основу разговара у ГО Бијељина уочава се да је он састављен од веома стручних, паметних, способних и што је веома битно, национално освијешћених људи", рекао је Ђајић новинарима након састанка.

Он је истакао да је Влада Српске уложила огромна средства у Бијељину и Семберију, те да је штета што Бијељина нема, као ни Бањалука, градоначелника који одговара потребама града, без кога неће моћи доћи до развоја ове средине.

Предсједник ГО СНСД Бијељина Владимир Лазић рекао је да су на данашњем радном састанку са колегама и Бањалуке могли да разговарају о темама које тиште ова два града.

"Нажалост ни Бијељина, ни Бањалука не могу у потпуности да спроведу оно што је кључна политика СНСД-а, а то су одрживост и развој Српске кроз развој свих локалних заједница, јер у оба града немамо сарадњу са градоначелницима, који су сплетом околности изабрани на те функције", рекао је Лазић.

Лазић је захвалио представницима ГО Бањалуке који су са њима подијелили успјешна искуства, те навео да ће се заједнички, користећи све ресурсе Републике Српске који су им на располагању, изборити да будућност свих грађана буде буде сигурна и обезбијеђена.

Он је рекао да је проблем што не могу да ставе у функцију све расположиве ресурсе СНСД-а и коалиционих партнера.

"Наша борба за Српску је непрекидна и фокусирана на то да потомци остану на нашем подручју. Желимо да обезбиједимо све предуслове да наше потомство овдје има сигурну будућност", рекао је Лазић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана