Ђаци из србачког села Ножичко посјетили етно-камп: Излет награда за добро владање

Д. Ј.
Foto: Д.Ј.

СРБАЦ - Удружење грађана “Моје Ножичко” из Српца пету годину заредом наградило је ученике подручне школе из Ножичког излетом у етно-камп “Круг љубави” у њиховом селу за добре резултате у учењу и примјерно владање.

На излет је ишло 46 ђака који су провели дан у природи уз бројне спортске садржаје, а најбољи међу њима добили су награде.

Предсједник удружења Велимир Микулић каже да су за три одликаша обезбиједили по књигу и сезонску улазницу за Базене “Посејдон” у Српцу, а најбољем ђаку подручне школе Анђели Њежић уручили су и новчану награду од 300 КМ.

- Нисмо заобишли ни нашу мјештанку Тину Врховац, која је ове године била ученик генерације међу србачким средњошколцима и којој смо поклонили књигу и награду од 500 КМ. Тина је била и ученик генерације Основне школе “Јован Јовановић Змај”, а на пријемном испиту за Електротехнички факултет у Бањалуци, смјер рачунарство и информатика, нашла се на првом мјесту са максималних 100 бодова - рекао је Микулић.

Он је истакао да су ученици у излетишту имали на располагању разна спортска игралишта, базен, билијар, пикадо, стони фудбал и слично, а обезбиједили су им и ручак, ужину и воће.

- Остаће нам лијепа успомена на овај дан у којем смо градили култ доброг владања и васпитања и надам се да ће наша школа изњедрити још пуно добрих ђака и још бољих људи - нагласио је Микулић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана