Дeјана Росуљаш: „Подне“ је тек почело, најбоље предстоји

ГС
Дeјана Росуљаш: „Подне“ је тек почело, најбоље предстоји

Правовремена информација, интересантне приче и позитиван приступ чине да се наше „Подне“ издваја од емисија сличног садржаја, a oво је тек почетак, каже популарна ТВ водитељка Дејана Росуљаш.

Дејана Росуљаш заједно са колегом Мерсадом Сирајићем води ову све популарнију емисију на Уна ТВ од 11. септембра,  а гледаоцима пружају не само најважније и актуелне информације из свих друштвених области, већ и богату разоноду.

“Подне” покрива све друштвено актуелне теме, оне које утичу на свакодневни живот грађана и од ширег су значаја за заједницу – повећање пензија, друштвено-политички догађаји, културне и забавне манифестације, приче о талентованим људима, занимљиве анкете, кулинарски и медицински савјети уз многобројне госте у студију.

?Емисија „Подне” однедавно је на УНА телевизији, али већ је побрала симпатије публике. Чиме сте освојили гледаоце?

РОСУЉАШ: Драго ми је да је тако и надам се да ћемо ускоро постати неизоставни дио сваког њиховог дана. Правовремена информација, актуелни догађаји, сјајни гости, укључења из сваког дијела БиХ, интересантне приче и наше вриједне репортерке, динамика те позитиван приступ чине да се наше „Подне“ издваја од емисија сличног садржаја. Ово је тек почетак тако да најбоље тек предстоји.

?У емисији „Подне” водитељску улогу дијелите са Мерсадом Сијарићем. Како функционишете заједно и како се, према Вашем мишљењу, сналази млади колега?

РОСУЉАШ: Тренутно је наша радна динамика таква да смо један дан заједно у „Подневу“, а преостале дане смо соло у студију. Морам признати да вријеме ипак брже прође када смо заједно, те да зна бити врло хумористично и занимљиво. Мерсаду је ово прво искуство у емисији оваквог типа и изврсно се сналази. Шармантан је, брзо учи, настоји да се темељно припреми за емисију, вриједан је и вјерујем да ће са већим бројем „утакмица у ногама“ и стицањем искуства израсти у сјајног водитеља.

?Који тренутак у досадашњем раду на емисији „Подне“ је за Ваш тим био најизазовнији, и шта гледаоци могу да очекују у наредном периоду?

РОСУЉАШ: Па ми смо тек на почетку, тако да сам сигурна да нас ти изазовни моменти тек очекују. Када радите једну овакву лајв емисију са великим бројем укључења и са репортерима из различитих дијелова наше државе, са много гостију, велика је могућност да ствари не иду увијек глатко, међутим имамо срећу да врхунски професионалци раде на нашој телевизији тако да и ако дође до непредвиђених околности које толико и не овисе о нама, способни смо ријешити такве ситуације да их гледаоци не осјете. А нашим гледаоцима могу поручити да буду тачно у подне сваког радног дана уз Уна ТВ јер ћемо бити само бољи, актуелнији, динамичнији забавнији и не бих зељела да остану без своје дозе добре енергије уколико „Подне“ пропусте.

?Кога бисте највише волели да угостите у студију емисије “Подне”?

РОСУЉАШ: Вољела бих да нам дођу сви они који тренутно имају шта да кажу на одређено актуелно питање и који нам могу дати потребну информацију или бити инспирација и мотивација нашим гледаоцима. Задовољна сам досадашњим избором гостију и настављамо у истом ритму.

?Који формат бисте волели да радите у будућности?

РОСУЉАШ: За сада ту је „Подне”, уживам у њему, надам се и гледаоци.

Вјерујем да је све могуће

?Да ли постоји неки „мото” којим се водите кроз живот, и шта је то што Вам највише доноси мир и срећу?

РОСУЉАШ: Нисам тип који се води кроз живот неким посебним мотивационим реченицама. Више пуштам да то иде спонтано, природно, са срцем уз добру дозу разума, труда и рада. Вјерујем да је све могуће уколико то довољно јако желиш. Такође, посљедњих година јако цијеним садашњи тренутак и настојим уживати у сваком моменту те не остављати ту пријатну „дужност” за сутра. Срећна сам и мирна хвала Богу и нека остане тако. Људи које волим и вријеме проведено са њима ме пуне добром позитивном енергијом, волим посао који радим, путујем много када сам слободна, не трошим вријеме на непотребне ствари и безвезне персоне, сама кројим свој живот и нема ништа љепше од тога.

?Лијепа сте и његована жена која плијени својом појавом. Како одржавате младоликост и витку линију? Имате ли неке тајне сјајног изгледа које бисте подијелили са читаоцима?

РОСУЉАШ: Хвала на комплименту. За витку линију је задужена генетика, сва срећа јер сам јако лијена када је тренинг у питању и управо сам у фази самонаговарања да ми је тај сегмент у животу потребан и користан. Посебних тајни нема, осим што настојим избјегавати непотребан стрес, лошу енергију и токсичне људе. Мишљења сам да је најбољи третман за сваку жену: довољно сати сна и срећа на њеном лицу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана