Дефинисан назив ЈЗУ институт "Др Мирослав Зотовић", умјесто Завод

Срна
Дефинисан назив ЈЗУ институт "Др Мирослав Зотовић", умјесто Завод

БАЊАЛУКА - Влада Републике Српске донијела је данас одлуку о усклађивању акта о оснивању Јавне здравствене установе /ЈЗУ/ Завод за физикалну медицину и рехабилитацију "Др Мирослав Зотовић" Бањалука којом је дефинисан назив ЈЗУ Институт за физикалну медицину, рехабилитацију и ортопедску хирургију "Др Мирослав Зотовић" Бањалука.


Одлуком се врши усклађивање акта о оснивању ове здравствене установе са Законом о здравственој заштити, Законом о систему јавних служби, Законом о класификацији дјелатности Републике Српске и уредбом о класификацији дјелатности Републике Српске, саопштено је из Бироа Владе Српске за односе са јавношћу.

Овом одлуком дефинисано је да је назив ове јавне здравствене установе Јавна здравствена установа Институт за физикалну медицину, рехабилитацију и ортопедску хирургију "Др Мирослав Зотовић" Бањалука, а скраћени назив је ЈЗУ Институт "Др Мирослав Зотовић" Бањалука.

Институт је јавна установа која обавља здравствену дјелатност у области физикалне медицине, хабилитације, рехабилитације, балнеоклиматологије и ортопедске хирургије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана