"Дани зиме на Козари" 3. и 4. фебруара

Срна
"Дани зиме на Козари" 3. и 4. фебруара

ПРИЈЕДОР - Манифестација "Дани зиме на Козари" биће одржана наредног викенда, 3. и 4. фебруара, на Мраковици, саопштено је из Туристичке организације града Приједора.

Првог дана манифестације у суботу, 3. фебруара, планиран је зимски планинарски марш у организацији Клуба екстремних спортова "Албатрос" и ски-куп за основце и средњошколце у организацији Планинарско-скијашког друштва "Љубијски рудар".

Другог дана манифестације биће одржано такмичење градова и општина у забавним играма, такмичење средњих школа, извиђачких одреда, планинарских друштава и ловачких удружења у припремању котлића, те богат културно-забавни програм.

За посјетиоце манифестације је у недјељу обезбијеђен бесплатан аутобуски превоз испред градског стадиона у Приједору са више полазака од 9.00 до 10.00 часова, а свака купљена улазница за национални парк учествује у наградној томболи.

Организатор је Туристичка организација града Приједора у сарадњи са Националним парком "Козара" и туристичким организацијама Козарска Дубица, Нови Град и Градишка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана