Данас бесплатна контрола техничке исправности возила

СРНА
Данас бесплатна контрола техничке исправности возила

ДОБОЈ - Ауто-мото друштва у Добоју и Теслићу данас ће бесплатно контролисати техничку исправност возила и њихову припремљеност за зиму у оквиру превентивне кампање Ауто-мото савеза Републике Српске /АМС/ "Безбједна вожња у зимским условима 2023", најављено је из АМС-а.

Бесплатна контрола у Ауто-мото друштву "Добој" организује се од 9.00 до 11.00 часова а у Ауто-мото друштву "Теслић" од 13.00 до 15.00 часова.

Бесплатну контролу техничке исправности возила и њихове припремљености за зиму вршиће стручни тим АМС-а и "Оптима" групе.

Ријеч је о кампањи чији је циљ повећање техничке исправности возила која саобраћају на путевима Републике Српске и њихово безбједно учешће у зимским условима, с обзиром на то да је од 1. новембра текуће па до 1. априла наредне године зимска опрема законски обавезна.

Кампања "Безбједна вожња у зимским условима 2023" трајаће до краја новембра и реализује се уз помоћ Министарства унутрашњих послова Републике Српске, Министарства саобраћаја и веза Републике Српске, компанија "Оптима" група и "Аутопутеви Републике Српске", као и локалних заједница

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана