Цвијановићева упутила саучешће поводом авионске несреће у Приједору

Срна
Цвијановићева упутила саучешће поводом авионске несреће у Приједору

ИСТОЧНО САРАЈЕВО - Српски члан и предсједавајућа Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић упутила је телеграм саучешћа породици Араманда, Планинарском савезу Републике Српске и грађанима Приједора поводом авионске несреће која се догодила у овом граду.

- Дубоко ме потресла вијест о трагичном догађају у којем су, усљед пада спортског авиона, погинула два члана породице Араманда, предсједник Планинарског савеза Републике Српске Љубиша Араманда и његова кћерка Андреја - истакла је Цвијановићева.

Она је нагласила да у овом тешком дану и тренуцима неизрецивог бола, тешко је пронаћи праве ријечи утјехе за чланове породице која је изгубила своје најмилије.

-Породици Араманда, Планинарском савезу Републике Српске и грађанима Приједора упућујем изразе мог најдубљег саучешћа и саосјећања - наводи се у телеграму српског члана и предсједавајуће Предсједништва БиХ Жељке Цвијановић.

Предсједник Планинарског савеза Републике Српске Љубиша Араманда (47) и његова кћерка страдали су данас у паду спортског авиона у близини аеродома у Приједору.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана