Цвијановић: Жене су дале значајан допринос током изборних циклуса

Срна
Цвијановић: Жене су дале значајан допринос током изборних циклуса

МРКОНЈИЋ ГРАД - Потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић истакла је вечерас у Мркоњић Граду, гдје је присуствовала скупу у организацији Актива жена општинског одбора странке поводом 8. марта, да су жене у овом граду дале значајан допринос током изборних циклуса.

”Драго ми је што Општински одбор СНСД-а Мркоњић Град то цијени, не само за 8. март, него и у неким другим приликама показује на који начин се односи према женама СНСД-а”, рекла је Цвијановићева новинарима.

Она је нагласила да је Општински одбор СНСД-а Мркоњић Град један од њихових најбоље организованих општинских одбора.

“Све што је важно за функционисање локалне заједнице јесте у оквиру СНСД-а везано за наше жена”, додала је она.

Цвијановићева је изразила захвалност дамама у Мркоњић Граду које су, како каже, велике активисткиње политике СНСД-а, које су предано радиле много година и много година успјешно побјеђивале, те им је пожељела да тако наставе.

Предсједник Актива жена СНСД-а општине Мркоњић Град Милена Лукић рекла је да су протекле двије тешке године, у којима је било јако мало окупљана, те да су сада, када је коначно пандемија стављена под контролу, направили један овакав скуп, у част жена.

“Жене добро котирају у Мркоњићу, мада то увијек може боље и више, а ту смо да се залажемо. Ту је и предсједавајући Савјета министара Зоран Тегелтија, који нас подржава и предсједница Српске Жељка Цвијановић, која нам је одувијек била подршка и надам се да ће тако и даље бити”, рекла је Лукићева.

Предсједник општинског одбора СНСД-а Зоран Тегелтија рекао је да је ово вече посвећено дамама и представља један од начина да им се захвали за све што раде током године у својим породицама, колективима, у СНСД-у.

“Сваким даном жене из Актива жена СНСД-а су све упорније и све се више боре за своје позиције”, нагласио је Тегелтија.

Он је изразио наду да ће се и на изборима 2022. године показати да жене могу да носе све борбе у животу, па и ове политичке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана