Цвијановић: Републички завод за статистику равноправан са европским и свјетским агенцијама

Срна
Цвијановић: Републички завод за статистику равноправан са европским и свјетским агенцијама

БАНЈАЛУКА - Предсједник Републике Српске Жељка Цвијановић честитала је директору Републичког завода за статистику Дарку Милуновићу, цјелокупном руководству и свим запосленима велики јубилеј – 30 година постојања и рада.

”Упркос разним изазовима са којима се сусретао, Републичи завод за статистику од свог настанка до данас, представља респектабилну институцију са високооспособљеним, кредибилним кадром који је учествовао у многим важним иницијативама и пројектима”, истакла је Цвијановићева.

Она је навела да се Републички завод за статистику укупним напретком, јачањем и квалитетом високо позиционирао и равноправно сврстао међу европске и свјетске породице агенција за статистику.

“Доступност правовремених, квалитетних и тачних података од великог је значаја за све јавне политике и у том погледу изузетно цијеним допринос Републичког завода за статистику цјелокупном развоју Републике Српске. Уз искрене честитке, желим вам много успјеха у будућем раду”, навела је Цвијановићева у честитки коју је упутила у своје и у име грађана Српске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана