Цвијановић на Фестивалу домаћих производа: На најбољи начин да помогнемо привреди

Срна
Foto: Принтскрин

БАЊАЛУКА- Српски члан Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић рекла је на отварању Фестивала домаћих производа у Бањалуци, у организацији Удружења младих економиста (УМЕК), да институције Републике Српске пружају посебну подршку невладином сектору, удружењима младих људи економиста који су препознали сарадњу са институцијама и привредницима.

Цвијановићева је рекла да ово традиционално окупљање начин да се промовишу производи и покаже приврженост Републици Српској.

"Мислим да се се ови млади људи већ добро позиционирали и да је ово постала традиционална манифестација која сваке године привуче велики број произвођача, али и посјетилаца", рекла је Цвијановићева.

Она је истакла да су ове иницијативе младих људи да кроз овакву промоцију покажу потребу да се остане у Републици Српској.

"Да радимо, да се увезујемо и гледамо шта је најбољи начин да помогнемо привреди. Ја сам захвална на добрим приједлозима и иницијативама када је у питању излагање домаћих производа", рекла је Цвијановићева и поновила да институције Републике Српске увијек пружају подршку разним удружењима и иницијативама.

Цвијановићева је обишла штандове излагача након свечаног отварања сајма.

Фестивал је окупио бројне излагаче из свих крајева Републике Српске на овој манифестацији која се одржава у Тениском центру Бањалука.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана