Цвијановић: Да "Поште Српске" у наредном периоду иду крупним кораком напријед

Срна
Цвијановић: Да "Поште Српске" у наредном периоду иду крупним кораком напријед

ТЕСЛИЋ- Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић рекла је данас да су "Пошта Српске" важна институција за Републику Српску и да жели да ово предузеће и у наредном периоду иду крупним кораком напријед.

Цвијановић, која је у Бањи Врућици код Теслића посјетила учеснике Радничких спортских игара Пошта Српске, захвалила је за позив да се прикључи овом догађају.

- Поште су једна од институција која је важна за Републику Српску и за живот наших грађана. И све оне услуге које они пружају свакако заслужују нашу пажњу - нагласила је Цвијановић.

Она је изразила жељу да Поште Српске и у наредном периоду иду крупним кораком напријед и да буду препознате као неко ко је суштински важан за грађане.

- Коначно, они су важни и за наше пензионере кад доносе пензије и кад те пензије не касне. Тако да смо се некако лијепо удружили, ево овдје да се окупимо на Бањи Врућици и пензионери, али исто тако и наши људи, радници Пошта - рекла је Цвијановић, која је у Бањи Врућици посјетила и учеснике Шаховског првенства пензионера.

Директор Пошта Српске Миладин Радовић изразио је велику захвалност предсједнику Републике Српске Жељки Цвијановић за посјету Радничким спортским играма у Бањи Врућици.

Он је нагласио да је ово дугогодишња традиција Пошта Српске.

- Ова година је посебна јер је направљен искорак јер сматрамо да је јако битно да спајамо наше људе. Ове године као учеснике у Радничким спортски играма имамо Поште Србије, БХ Поште и ХП Мостар и наш је циљ да ово постане традиција, да окупљамо људе јер сматрамо да су људи наша највећа спона - рекао је Радовић.

Он је додао да је ово прилика гдје људи размијене како спортска, тако и разна пословна искуства.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана