Чубриловић: Соколачки Демос - добар примјер свима

Срна
Foto: Срна

СОКОЛАЦ- Предсједник Демократског савеза /Демос/ Недељко Чубриловић рекао је да је организација рада Општинског одбора Демоса Соколац на нивоу који би могао да послужи као добар примјер свим организацијама Демоса, као и политичког организовања у Републици Српској.

Он је изразио задовољство што је присуствовао састанку Предсједништва Општинског одбора Демоса Соколац јер су се на дневном реду нашли извјештаји о раду директора које је ова странка именовала, било да ријеч о републичким или локалним институцијама.

Чубриловић је рекао Срни након данашњег састанка да су показатељи о њиховом раду за сваку похвалу и да ће Општински одбор Соколац имати подршку врха странке за шта год се опредијели, јер су доказали да заиста добро раде.

"Ријеч је о сазиву младих људи у најбољим годинама који су расположени за рад", нагласио је Чубриловић, изразивши наду да ће се овај елан задржати до избора и да ће пројектовани циљеви бити и реализовани.

Предсједник Општинског одбора Демоса Соколац Вељко Боровина рекао је да је предсједник странке задовољан радом овог одбора и да су Чубриловића упознали о стању у овој локалној заједници и актуелној политичкој ситуацији.

Он је истакао да су директори предузећа који су изабрани на приједлог Демоса остварили веома добре резултате, те навео примјер да је један од директора у предузећу "Поште Српске", Радна јединица Соколац, остварио добит за прошлу годину од 1.120.000 КМ, а управник Теренске електродистрибутивне јединице Соколац дао све од себе да у 2021. на овом подручју у електро-мрежу буде уложено више од 400.000 КМ.

"Директорка соколачке Установе за предшколско васпитање и образовање из редова Демоса повећала је приход и капацитете ове установе у сваком погледу, што је још један од показатеља да можемо бити презадовољни радом директора који су изабрани на наш приједлог", нагласио је Боровина. Одборници Демоса чине скупштинску већину у Скупштини општине Соколац окупљену око СНСД-а.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана