Чланови породице Хршум незадовољни радом правосуђа

ГС
Чланови породице Хршум незадовољни радом правосуђа

ИСТОЧНО САРАЈЕВО - У Окружном суду у Источном Сарајеву настављено је суђење Амиру Кујовићу из Сарајева оптуженом да је аутомобилом усмртио брачни пар Хршум на магистраном путу Пале-Љубогошта.

Данијела и Дарио Хршум погинули су у саобраћајној несрећи у августу прошле године у Палама, а њихове породице су огорчене јер ни након скоро 15 мјесеци нису дочекали почетак суђења Кујовићу, оптуженом за изазивање тог трагичног удеса.

Чланови породице страдалог брачног пара незадовољни су радом Тужилаштва, наводећи да се оптуженом стално излази у сусрет.

- Овдје се радило можда и о неком тежом кривичном дјелу, али то не можемо сазнати, јер Тужилаштво није радило свој посао. Нејасно нам је зашто нису изузели телефон од оптуженог на којем су можда били веома битни докази за овај случај - истакли су чланови породице.

За данашњи исказ судског вјештака Нермина Кораћа кажу да је јако конфузан, јер се, како наводе, Кораћева није могла тачно изјаснити да ли је Кујовић у тренутку несреће био под утицајем алкохола. Додају да се није прецизно изразила ни о томе да ли је био под утицајем наркотика, односно да је на крају рекла да није био дрогиран, али да је у крви имао трагове неких таблета преноси РТРС.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана