Будите безбједни на нету уз m:tel услугу Siguran NET

M:tel
Будите безбједни на нету уз m:tel услугу Siguran NET

Данас се тешко може замислити било која област нашег живота без интернета. Почевши од комуникације, пословања, друштвених мрежа, учења, забаве, па све до плаћања рачуна и банкарских услуга… Управо зато је потребно мислити и о заштити свог боравка у онлине простору, али и о заштити наших најмлађих, на све доступне начине, будући да дјеца и млади одрастају уз интернет и на интернету.

Siguran NET је услуга коју m:tel нуди својим корисницима за заштиту од различитих врста сајбер пријетњи. Напредно рјешење заштите, анализе, детекције и филтрирања интернет саобраћаја, под именом Siguran NET, доступно је за m:tel кориснике интернет услуга, постпаид, препаид и комбинуј тарифа мобилне телефоније, изузев Комбинуј:S Junior.  Siguran NET је услуга која ће обавијестити корисника, али и спријечити уређаје да приступе злонамјерним web адресама, уколико корисник то посебно не одобри.

Опција Roditeljska kontrola у оквиру услуге Siguran NET, обезбјеђује контролу садржаја којима дјеца могу да приступе, односно родитељи имају опцију да на увезаним мобилним бројевима своје дјеце активирају услугу и блокирају приступ нежељеним садржајима, као и да бирају временске изузетке за правила која поставе.

Пробни период који компанија m:tel нуди за нове кориснике, без обавезе плаћања мјесечне накнаде, јесте 60 дана, након чега можете да бирате да ли ћете наставити да користите ову услугу или не. Мјесечна накнада за коришћење услуге Siguran NET износи само 1,17 КМ.

Активирање услуге за мобилну телефонију можете учинити путем Мој m:tel портала, m:tel сајта, м:го апликације, односно слањем SMS поруке са текстом SIGURANNET на 0651177 или позивом USSD менија на *100#. За активирање ове услуге за m:tel кућни интернет, посјетите најближу m:tel пословницу или једноставно путем Мој m:tel портала.

За детаљне информације о овој услузи позовите 0800 50 000.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана