Бројке настављају ићи горе: Погледајте какав нас сутра очекује дан

Срна
Бројке настављају ићи горе: Погледајте какав нас сутра очекује дан

БАЊАЛУКА - У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра ће бити вруће са температуром ваздуха до 42 степена Целзијусова, а у многим предјелима очекује се тропска ноћ са температуром већом од 20 степени Целзијусових.

Поподне и увече очекује се развој облака на западу и југоистоку који ће само понегдје донијети кишу и локалне пљускове са грмљавином, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Падавина ће бити углавном у брдско-планинским предјелима.

Дуваће слаб до умјерен југозападни вјетар у Херцеговини и западним подручјима, а у осталим крајевима сјеверни и сјевероисточни.

Јутарња температура биће од 20 до 26, на југу и сјеверу до 29, а дневна од 34 до 42 степена, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура у 14.00 часова: Чемерно 28, Хан Пијесак 30, Калиновик и Соколац 31, Кнежево и Мраковица 32, Гацко, Ливно и Мркоњић Град 33, Билећа, Сребреница, Требиње и Шипово 34, Нови Град, Рибник, Србац 35, Бијељина, Бихаћ, Сарајево, Тузла и Приједор 36, Бањалука, Добој, Рудо и Фоча 37, Неум и Зеница 38, Вишеград 39 и Мостар 40 степени. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана