Бомбастична добродошлица: Отвори налог на Mbet.ba и покупи чак 615 КМ

Г.С.
Бомбастична добродошлица: Отвори налог на Mbet.ba и покупи чак 615 КМ

За сваког новог регистрованог играча Мbet је припремио бомбастичну добродошлицу јер у нашем пакету можете да профитирате чак 615 КМ.

Чим отворите налог на Mbet.ba чека вас 10 КМ freebetа и 50 бесплатних спинова, а пакет можете вишеструко да увећате уплатом првог депозита јер дајемо бонус од чак 120%, а максималан износ који играч може да откључа је 600 КМ.

Међутим, ни ту није крај. Mbet је за сваког играча обезбиједио уплату депозита без провизије - колико уплатиш, толико ти легне на рачун. Као кућа у којој твој новац вриједи више нудимо фантастичне лоyалтy програме за казино и спортско клађење, а ту је и бонус од 30% на 20 уплата Сбоном, као и 20% на 20 депозита путем ЕП терминала. Наглашавамо да су услови откључавања за наше бонусе фантастични.

Краљевски третман за краљеве огледа се у VIP cashback програму којим посебне повластице има наших 100 највјернијих играча на седмичном нивоу.

Све ово и још многа изненађења, турнири, мyстерy бонуси и ваучери чекају те на јединој изворној online betting платформи!

Као приређивач интернет игара на срећу, Mbet активно учествује у подизању свијести одговорног клађења ради заштите играча од штетних посљедица играња, док је особама млађим од 18 година забрањено учествовање.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана