Бизон Иван се жени, „млада“ стиже из Србије

ГС
Бизон Иван се жени, „млада“ стиже из Србије

САРАЈЕВО - Млади амерички бизон Иван, познат и омиљен дјеци, ускоро ће како се воле нашалити у Пионирској долини у Сарајеву, бити уписан у "књигу вјенчаних".

Чини се да се нова животиња, млада женка бизона већ припрема на пут ка сарајевском зоолошком врту, а Иванови тимаритељи труде се да припреме све када ЗОО Палић јави да "млада" стиже да све у Сарајеву буде спремно за породичну причу, пише Кликс .

Бизон Иван безбрижно чека крај љета, у новом комфорнијем дому, а чак му не смета ни бука тик уз његову кућу гдје граде и дом за „младу“.

Шале се у Пионирској долини да се свадбена звона већ чују - административни дио је већ у поодмаклој фази, а зна се само да је млада женка млађа од "младожење", да је рођена у ЗОО врту Палић и да до сада није путовала нигдје.

Наравно и по килажи слабија је од младог бизона, мада то не значи, додају, да неће бити и карактерно јача. Када стигне, из Пионирске долине поручују да траже и "кумове" па ево прилике и за друштвено одговорне компаније да се пријаве и постану спонзори нове „младе породице“.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана