Бициклом поломио рампу на пружном прелазу у Бањалуци VIDEO

ГС
Foto: Screenshot

БАЊАЛУКА - "Жељезнице Републике Српске" (ЖРС) поново су забиљежиле неодговорно понашање учесника у саобраћају и на свом "Фејсбук" профилу објавили видео на којем се види бициклиста који је на пружном прелазу у бањалучком насељу Врбања поломио рампу која је у том тренутку била спуштена.

- Пјешаци, бициклисти као и возачи друмских возила свакодневно су учесници у саобраћају и на путним прелазима у Републици Српској. Наизглед безазлена, али свакако озбиљна ситуација, проузроковала је ванредни догађај на путном прелазу "Врбања", када је бициклиста занемаривши саобраћајну сигнализацију, активирану свјетлосно – звучну сигнализацију и спуштене полубранике, поломио лијеви полубраник у дијелу пререзивог уметка, што је изазвало квар на уређају осигурања путног прелаза наводе у ЖРС.

Додају да је брзом интервенцијом запослених осмах обављена  замјена полубраника, те отклоњен квар на уређају

Из Жељезница су поново апеловали на све учеснике у саобраћају, да вожњу прилагоде условима пута и времена, обавезно се зауставе испред путног прелаза поштујући саобраћајну сигнализацију, јер ће се само на тај начин избјећи и смањити незгоде и удеси, и незгоде, који могу имати трагичне посљедице.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана