Бесплатно савладајте основе Java програмирања

ГС
Foto: ITAcademy

Да ли размишљате о високо плаћеној и флексибилној каријери у брзорастућој ИТ индустрији? Да ли желите да постанете дио тима великих свјетских корпорација или freelancer са могућношћу обављања свих радних задатака из канцеларије која може бити било гдје у свијету? Немате искуства и не знате у којем ИТ сектору да започнете изградњу управо овакве каријере?

ITAcademy право рјешење за вас!

Потпуно бесплатно започните свој пут личног напретка и изградње у једном од, сасвим сигурно, најперспективнијих занимања – Java програмирању!

Уз комбинацију минимума теорије и максимума праксе, као најбољег принципа за учење, упознајте се са основним концептима употребе Java програмског језика и овладајте њима уз искусног стручњака у програмирању и креативца Зорана Јанковића на бесплатном курсу „Увод у Јаву”!

Забиљежите датум: уторак, 12. јули, јер ће обиљежити почетак бесплатног курса „Увод у Јаву”, који ће се одржавати два пута седмично, са укупним трајањем од 24 часа у модерно опремљеним просторијама ITAcademy у Бањалуци!

Број мјеста је ограничен, зато испуните једноставну пријаву и осигурајте своје мјесто на бесплатном курсу.

Зашто је Java програмски језик најбољи избор за почетак ИТ каријере

Java програмски језик је у власништву водеће софтверске компаније „Oracle”” и на основу своје брзине, преносивости и једноставности важи за један од најзаступљенијих развојних алата данас.

Java платформе имају широку употребу у програмирању и примијењеним софтверским рјешењима, која се крећу од најједноставнијих дигиталних уређаја, mp3 плејера, мобилних телефона и таблета, преко свих уређаја са Андроид оперативним системом, па све до комплексних wеb сервера и корпоративних апликација.

Да је један од најпопуларнијих језика који се најчешће имплементира за кориштење великих пословних апликација, доказује чињеница да овај објектно оријентисан програмски језик користе глобални технолошки гиганти, попут Googlea, Amazona, LinkedIna, Netflixa и др. за креирање wеб и мобилних апликација, као и софтверских алата, што је допринијело великом развоју компанија!

Једноставност је основни појам који се везује за функцију овог програмског језика, што и учење чини знатно лакшим од других програмских језика, као што су, на примјер, C ++ или GO. Представља најбољи избор за почетак програмирања, а најбржи начин за учење програмских језика је практичан рад у њима, што је основна карактеристика школовања и курсева које организује ITAcademy!

На курсу „Увод у Јаву” потпуно бесплатно ћете стећи основно програмерско искуство, усвојићете квалитетна знања на једном од најзаступљенијих програмских језика, а кроз практичан рад упознаћете се са основним могућностима за развијање програма, креирајући објекте и релације између тих објеката у Јави. Све то у сјајној атмосфери и уз професионалног предавача у модерним рачунарским лабораторијама!

Због чега је Java програмер најтраженије ИТ занимање

Основна функција Java програмског језика је поједностављење развоја и одржавања софтвера. Доминантни програмски језик позитивно утиче на свакодневни живот људи, олакшава и унапређује пословање због широке примјене, која се огледа у изградњи и развоју великог броја апликационих софтвера и њихове имплементације у најразличитија мултиплатформска окружења. Једноставна употреба Java програмског језика осигурала је коришћење за неискусне, али и за напредне програмере, те није у великој мјери зависна од других софтвера, што значи да било који дио софтвера или апликације програмиран у Јави може бити покренут било гдје!

Управо због Јавиних свестраних функција велика је потражња за Java програмерима у компанијама широм свијета! То доказује и висока зарада, која се креће од 700 евра до 2.400 евра, што чак представља веће плате у односу на оне који раде у другим програмским језицима!

Бесплатни курс „Увод у Јаву” омогућиће вам да се упознате са безбројним могућностима, савладате основна знања и вјештине програмирања у популарном програмском језику, али и да се увјерите зашто су баш Java програмери толико тражени!

Програмирање не представља занимање које можете савладати преко ноћи, али на ITAcademy је потребно само десет мјесеци да уз савремени програм на смјеру Java Development усвојите вјештине које ћете одмах моћи да примијените у пракси и пронађете одлично плаћен посао Java програмера! По завршетку школовања потпуно бесплатно ћете добити свјетски признате сертификате, који ће вас истаћи на тржишту рада и одвојити од конкуренције, а један од њих је и сертификат зачетника Java програмског језика – Oracle! Поред бројних погодности које вас очекују, ITAcademy вам омогућава и 100 бесплатних радних сати у модерном ИТ хубу!

Већ данас урадите праву ствар за своју будућност и пријавите се на потпуно бесплатан курс који организује водећа ИТ школа!

Пожурите са пријавом, јер напомињемо да је број мјеста ограничен!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана