“Бањалучкој пивари” Плакета за одговорног пореског обвезника

Ј. Ц.
“Бањалучкој пивари” Плакета за одговорног пореског обвезника

БАЊАЛУКА - У оквиру пословне конференције “Изазови и будућност пословања”, коју је организовала Унија удружења послодаваца РС у сарадњи са Владом Српске и уз подршку ЕУ, “Бањалучкој пивари” уручена је Плакета за одговорног пореског обвезника.

- Драго нам је што Влада РС и Унија послодаваца препознају значај плаћања пореза и посебно значај домаћих фирми које су носилац економског развоја сваке земље. Протекле двије године су биле тешке, али и у условима пандемије и економских криза је веома битно да се порез уплаћује, јер обезбеђује нормално функционисање државе. “Бањалучка пивара” је, у протеклом периоду, успела да оствари бољи финансијски резултат него што је био 2019. године. Сачували смо радна места и плате, увели нове производе у асортиман, освежили дизајн “нектара” и постали веома значајна пивара на великом тржишту Србије, са растом извоза од 235 одсто у овој години - изјавио је генерални директор “Бањалучке пиваре” Илија Шетка.

“Бањалучка пивара” је једна од највећих прехрамбених компанија у РС. У жељи да своје пословање усмјери према жељама својих потрошача, у овој години је представљен и нови изглед “нектар” пива, као и популарних радлера - “нектар лимуна” и “нектар грејпа”, као и ново свијетло пиво под називом “бараба”. У овој компанији истичу да и у наредној години припремају да уведу новитете у пословање и тиме унаприједе свој рад.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана