Бањалучки аеродром уводи нову линију

ГС
 Бањалучки аеродром уводи нову линију

Грчки аеро-превозник “Аегеан” ће ове године покренути авио-линију на релацији Бањалука – Атина.

Ваздухопловни портал “Замаеро” објавио је да ће “Аегеан” од 30. јуна кренути са летовима једном недјељно, петком. Летови ће бити организовани током љетне сезоне до 28. августа.

“Аегеан” преко Атине има велики број конекција са грчким и другим ваздушним лукама нарочито према Кипру, Блиском Истоку и Африци. Летове за Атину најавио је директор Аеродрома у Бањалуци Милан Рачић, у септембру прошле године, преносе "Независне".

Портал је објавио и да је београдска агенција “Филиптравел” најавила летове из Бањалуке за Монастир у Тунису од 21. јуна до 6. септембра једном недјељно, сваке сриједе са компанијом “Nouvelair”. Иста агенција ће летјети из Бањалуке за Анталију са “Tailwindom”, сваке сриједе од 7.6. до 21.9. 2023. године.

Ове линије још нису потврђене у Аеродрому Бањалука.

За сада, са Аеродрома Бањалука потврђени су чартер летови “Freebirda” за Анталију (од 3.6. уторком и суботом), те редовна leisure линије “Air Caira” за Хургаду (од 28.4. петком, од 7.6. уторком и петком са Ембраером Е190) и “Air Montenegra” за Тиват (понедјељком и петком од 9.6).

Аеродром Бањалука и даље има седам линија “Ryanaira”, пет линија “Wizz aira” и једну линију “Air Srbije” за Београд.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана