Бањалучани се прикључили акцији „RеZZikliraj“ на Тргу Крајине

ГС
Бањалучани се прикључили акцији „RеZZikliraj“ на Тргу Крајине

БАЊАЛУКА - Протеклог викенда велика еколошка акција компанијe Mozzart "ReZZikliraj" настављена је у Бањалуци.

Ова друштвено одговорна кампања на Тргу Крајине привукла је велику пажњу посјетилаца који су доносили пластичну амбалажу, а заузврат су добијали поклоне.

Тако је за само неколико сати сакупљена већа количина пластике коју ће представници Mozzarta однијети на рециклажу, а добијени новац ће прослиједити у хуманитарне сврхе.

 - Веома смо задовољни одазивом посјетилаца на Тргу Крајине. Велики број наших суграђана нам се придружио у мисији очувања животне средине, а ми смо их наградили пригодним поклонима. Наш еколошки караван ускоро се сели у Какањ и Сарајево, папозивамо становнике ових градова да нам се и тамо придруже- каже Селма Салкановић, руководилац Дирекције корпоративних послова компаније Mozzart.

Регионални лидер у приређивању игара на срећу акцијом "ReZZikliraj" жели да скрене пажњу на важност очувања животне средине. Сви који им се придруже у тој племенитој мисији, имају могућност да допринесу заштити околиша у нашој земљи, али и да за то буду награђени.

 

Велика еколошка акција организована је у оквиру Mozzart Teqvoly Summer Тоur-а који се током љета одржава у пет градова БиХ у сарадњи са ACAR Events. На мјестима одржавања ове спортске манифестације постављени су пунктови за откуппластичних флаша, односно ПЕТ амбалаже.

Прва станица еколошко-спортске вожње била је Требиње, друга Мостар, а трећа Бањалука.

Ускоро се "Rezzikliraj" сели у Какањ (31. јул), те четири општине у Кантону Сарајево, док је велико финале заказано за 19. август и то током финалне ноћи Сарајево филм фестивала.

Учесници и посјетиоци ће и у овим градовима моћи да донесу пластичну амбалажу, а свикоји то учине добиће пригодан поклон.

 

Наградно такмичење

Mozzart је организовао и наградно такмичење за најбољи "uradi sam" пројекат на тему рециклаже материјала, а побједник ће освојити вриједну награду!

Придружи се једној од највећих еколошких акција у БиХ - осим што штитиш околину, учествујеш у хуманој мисији, а можеш и да освојиш награду!

Рок за пријаву пројекта је 19. август, кад се одржава задњи дан Мozzart Teqvolu Summer Tour-a.

 

Пријаве са фотографијама пројекта сви заинтересовани могу да пошаљу на адресу [email protected], са назнаком "Rezzikliraj s Mozzartom".

Имена побједника биће проглашена до 31. августа.

 

RеZZikliraj и вриједне награде освајај!

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана