"Бања Врућица" представила своју понуду на сајму туризма у Минхену

Срна
"Бања Врућица" представила своју понуду на сајму туризма у Минхену

МИНХЕН - У Минхену је данас отворен сајам туризма на којем је у оквиру штанда Туристичке организације Републике Српске своје услуге представио Здравствено-туристички центар "Бања Врућица" из Теслића.

Штанд је посјетила генерални конзул БиХ у Минхену Вера Сајић која је рекла Срни да је јако корисно и добро што се Туристичка организација Републике Српске представила у Минхену, на једном од највећих туристичких сајмова у Европи.

"Моје задовољство је да данас разговарам са представницима Туристичке организације. Задовољство је што је представљена жБања Врућицаж, као заиста лидер у бањском туризму у БиХ", изјавила је Сајићева.

Генерални конзул каже да је задовољна досадашњом заинтересованошћу посјетилаца који су прилазили штанду Туристичке организације Републике Српске, распитивали се за Српску, читали и узимали проспекте "Бање Врућице".

Сајићева је подсјетила да је Генерални конзулат БиХ у Минхену синоћ организовао промоцију услуга Здравствено-туристичког центра "Бања Врућица" из Теслића, што је била добра да промовишу своје потенцијале.

Директор "Бање Врућице" из Теслића Драган Богданић задовољан је што у Минхену могу да представе пакете са веома квалитетним услугама овог здравствено-туристичког центра, које су цјеновно повољне и конкурентне онима на западноевропском тржишту.

"То је огроман потенцијал за наш бањски туризам", рекао је Богданић.

Сајам туризма у Минхену одржава се до 26. фебруара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана