"Бања Кулаши" Дринић: Велико интересовање за кориштење туристичких ваучера

Срна
"Бања Кулаши" Дринић: Велико интересовање за кориштење туристичких ваучера

ПРЊАВОР - У Здравствено-туристичком центру "Бања Кулаши" у Кулашима код Прњавора од почетка јула искориштено је 66 туристичких ваучера вриједности по 100 КМ, а интересовање за њихово кориштење је и даље велико, рекао је Срни изввршни директор овог центра Далибор Дринић.

Дринић је додао да се гости јављају из свих крајева Републике Српске, а највише из Бањалуке и Добоја, те да у овом здравствено-туристичком центру очекују добру сезону.

"Бања располаже са 111 кревета, односно са 52 двокреветне собе, једном једнокреветном собом и два апартмана.

Тражи се много више мјеста него што их имамо због чега очекујемо добру сезону и искористивост туристичких ваучера до краја октобра", каже он.

У овој бањи надомак Прњавора најбројнији су домаћи гости, иако је велико интересовање и из иностранства, посебно земаља региона.

"Прошле седмице смо имали стотињак гостију из Пољске. Ван сезоне ћемо имати госте из Хрватске и Словеније који су унапријед резервисали термине боравка", прецизирао је Дринић.

Бањалучанка Мара Гаврић каже да Република Српска има одличну туристичку понуду и да је због добре препоруке одлучила да ваучер искористи у "Бањи Кулаши".

"Први пут сам у Кулашима, дошла сам на препоруку моје сестре од стрица која ми је рекла да је овдје предивно у шта сам се сада и сама увјерила. Презадовољна сам услугом, смјештајем, храном и користим све што нам је на располагању - блато, базени, љековита вода.

Свима бих препоручила да дођу", додала је Гаврићева. "Бања Кулаши" нуди гостима у редовној понуди медицински програм уз минимално трајање од седам дана, рекреативни програм, спа програм и викенд одмор, као и стандардна ноћења.

Гостима су на располагању и базени са термоминералном љековитом водом и отворени базен са слатком водом и пратећом опремом, пјешачке и бициклистичке стазе, а непосредна близина ријеке Укрине пружа могућност риболова и купања у љетним мјесецима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана