Ауторски пројекат на УНА ТВ: “То је живот” сваког уторка од 20 часова

Г.С.
Ауторски пројекат на УНА ТВ: “То је живот” сваког уторка од 20 часова

БАЊАЛУКА - Од данас сваког уторка у 20 часова, премијерно на УНА телевизији, гледаћете емисију “То је живот” - јединствени ауторски пројекат више пута награђиване талентоване новинарке Јасне Ђуровић.

- Емисија “То је живот” јесте остварење мог сна, оног највећег који сам имала још оног дана кад сам одлучила да студирам новинарство. Знала сам да никада не желим да се бавим овим послом на данашњи, уобичајен, начин - да само нешто забележим и пренесем. Мени је новинарство прилика да утичем, променим и на првом месту помогнем и човеку и друштву у целини. Оно што ће гледаоци моћи да виде у мојим емисијима у којима се појављујем и као водитељ и као новинар - заиста ће бити највеће животне приче. Оне које и буквално  личе  на  филмски сценарио, а у ствари не могу бити истинитије. То је оно што само живот може да приреди и одреди и што се само животом објашњава. Зато се емисија и зове како се зове и бележи заиста оне нејневероватније ствари - навела је она.

У првој епизоди емисије “То је живот”, ексклузивно на УНА телевизији вечерас од 20 часова, видјећете причу о човјеку чији организам лучи стотину пута увећану дозу тестостерона, који се нигдје не осјећа слободно, који не вјерује у изљечење и који сања импотенцију.

Тачно 40 година откако је званично добио дијагнозу Цупидо сеџуалис енормис (претјерани полни нагон) Милан Петровић се први пут појављује у медијима. Узимајући у обзир да је једини на нивоу Србије, а и Европе, рачуна да више нема шта да изгуби.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана