Аудио-визуелни центар Републике Српске представио визуелни идентитет и нову web страницу

Г.С.
Аудио-визуелни центар Републике Српске представио визуелни идентитет и нову web страницу

Аудио-визуелни центар Републике Српске јавности је представио логотип и нови визуелни концепт, као и мултифункционалну web страницу www.avcrs.com, која ће свим посјетиоцима пружити све правовремене информације о активностима центра. Након усвајања закона о аудио визуелним дјелатностима, дошло је до промјене назива установе, те је Центар за развој и унапређење кинематографије постао Аудио-визуелни центар Републике Српске.

Управо ова промјена је донијела и нови, јединствени логотип установе, као и динамичан и модеран визуелни концепт, који прати трендове, те одражава све оно чиме се центар бави. Нови визуелни идентитет је резултат конкурса, који је Аудио-визуелни центар РС спровео током протекле 2022. године, те је избором стручне комисије одлучено да буде изабрано визуелно рјешење Златка Николића из Угљевика.

Ања Илић, в. д. директора Аудио-визуелног центра РС је истакла да је посебно поносна на чињеницу да су креирање визуелног идентитета центра препустили младим људима, који су понудили занимљива, модерна и креативна рјешења.

„Једногласно смо одлучили да је управо Златко Николић, талентовани младић из Угљевика понудио најадекватније рјешење, које одражава све оно за чим смо трагали, те у себи има обједињен и модеран дизајн, који прати трендове, упечатљив је и сигурни смо да ће се допасти и јавности. Нова web страница је још функционалнија, прилагођена свим корисницима, те ће пружити све правовремене информације о нашим активностима у наредном периоду" истиче в.д. директорица центра.

Web страница www.avcrs.com ће свим посјетиоцима поред актуелних вијести пружити прилику да се информишу о свим конкурсима, које спроводи центар, као и прописима и едукативним радионицама. Ова web страница такође служи и за повезивање са свим младим и талентованим људима, који се баве аудио-визуелном дјелатношћу.

За све додатне информације, свим корисницима је на располагању и е-маил адреса [email protected].  Аудио-визуелни центар РС можете пратити и путем друштвених мрежа Facebook и Инстаграм.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана