АТВ тражи новинаре и водитеље

АТВ
АТВ тражи новинаре и водитеље

Имате жељу, знање и снагу да проговорите о горућим темама и будете на мјесту најважнијих догађаја? Желите да дате лични печат информацијама и одговорно стојите иза својих одлука?

Амбициозни сте и заинтересовани за рад у динамичној атмосфери и желите да заједно са нама будете промјена која креира став јавности? Онда је конкурс за новинаре и водитеље АТВ-а незаобилазна станица у вашој каријери.

АТВ тражи нове чланове најуспјешнијег тима у медијима, тима који већ 25 година помјера границе извјештавања, људе који одлично пишу и аналитички размишљају, новинаре који су спремни да се боре за информацију и предано креирају вијести, а још боље говоре и понашају се пред камерама.

Фотографију лица у крупном или средње-крупном плану, фотографију цијеле фигуре и CV са кратком напоменом о вашој биографији пошаљите на [email protected] до 31. јануара 2023. године.

АТВ је медијска кућа која препознаје таленат, квалитет и добре идеје па ће тако и у будућности бити мјесто гдје ће млади људи, уз искуство и знање старијих колега, добити прилику да остваре своје снове.

Пријави се и буди дио најбољег тима у медијима.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана