АТВ прославља 26 година рада и трајања: Снажно, другачије, на правом путу

ATV
АТВ прославља 26 година рада и трајања: Снажно, другачије, на правом путу

АТВ-ова снага је у годинама које оставља за собом, а које ову медијску кућу чине све поноснијом на остварене резултате и на године преданог, професионалног рада и трајања. 26 година постојања, са свим изазовима, успонима, падовима, и успјесима водило је ову медијску кућу кроз узбудљив пут од дописништва, преко локалне телевизије, па све до телевизије с националном фреквенцијом која данас броји више од 150 медијских и других професионалаца.

Градећи и његујући вриједности и циљеве, њени радници заједнички су из године у годину расли и стасавали јачајући свој положај и утицај међу регионалним медијима.

Иако је претходну годину, годину јубилеја, АТВ дочекала и прославила у окриљу срамних, наметнутих и никада објашњених америчких санкција, истрајно се борила да превазиђе препреке и снагом професионалног рада сваког запосленог оствари зацртане циљеве, креира квалитетне и другачије садржаје у домаћој продукцији, одржи статус објективног и релевантног медија, који извјештава у циљу јавности. Без обзира на многобројне препреке и проблеме које су санкције створиле телевизији, успјели су да и овај 26. рођендан дочекају још јачи, још спремнији и да са још већом жељом програм богатате новим, актуелним, садржајима и оправдају повјерење својих гледаоца.

Рејтинзи и гледаност АТВ-а расту из дана у дан, редакције развијају све боље и боље новинаре и уреднике, који су спремни да се свим срцем дају за професију иза које одговорно стоје. Многи су мислили да ће АТВ одустати, али није – сада је још слободнија и спремнија да настави путем који обећава успјехе, предано и пркосно, јер се квалитет и истина никада не могу сакрити.

Са АТВ-а за 26. рођендан поручују да им се жеље никада не мијењају -  највећа жеља им је да трају и расту због њихове публике, због оних који им вјерују, због оних који им дају вјетар у леђа да превазиђу све препреке, те откривају и креирају приче другачије од других. Кажу и да су сигурни у нове, велике, циљеве које су пред себе поставили, те да настављају даље,  ширећи  капацитете, како у овиру колектива, а тако и на регионалном медијском небу -  АТВ остаје увијек прва, другачија, а ваша!

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана